ако некои му треба нещо за 164 тд да се обайда.имам неколко
Известие
Collapse
No announcement yet.
164 td
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от 164 tdкупетата ги ижварлих.в бг имам едно ама е от стариа модел
п.п За бензинова - търся маркуча за високото на хидравликата. Нещо да имаш?ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
-
требват ми двата предни фара предната триъгълна решетка и предна и задна броня естествено с лайсни и тези добавки под фаровете, моита е преди този модел но като ми видиш подписа се сещаш кво искам да сделам ........фейслифта пове4е върви на моят мотор дай ми цени по отделно за всичко което ти е наличноAR 164 V6 turbo I.E.
Comment
-
А за модела от преди 92г вътешни дръжки за вратите (за отваряне на вратата ) да ти се намират
трябват ми две задни и предна лява , но и комплект да са четири пак ги вземам ..
И датчик за нивото на маслото ми трябва , не знам има ли разлика между датчика за дизеловия и бензиновия мотор.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td... за халогена треба да вида в булгариа.ако не си намериш до коледа като се прибера сте потарса.мисла че имам там.ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
-
съни 2006 има голема разлика между датчиците на дизела и бензина най малко заради отчетите обаче некой из форума беше писал че е пренавил нова резба на ладов датчик и е станало за 2.0 ТС обаче аз не бих се навил. Има датчици нови обаче са 56 лв. в Евро 07.AR 164 V6 turbo I.E.
Comment
Comment